Τρόποι Πληρωμής

Διατίθενται οι παρακάτω τρόποι πληρωμής. Καλείστε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους για κάθε μια αγορά, καθόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα συνδυαστικού τρόπου πληρωμής για την ίδια παραγγελία.

1. Μέθοδος Αντικαταβολής
Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελία. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας (courier) για να σας παραδώσει τα προϊόντα σας, πληρώνετε σε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας. Οι παραγγελίες με αντικαταβολή έχουν επιπλέον επιβάρυνση 2,50€ ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας.

2. Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα
Πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα Visa ή MasterCard ή Maestro οποιασδήποτε τράπεζας.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία με οποιαδήποτε κάρτα (Πειραιώς, Εθνική, Eurobank ή Alpha Bank) δεν υπάρχει καμία έξτρα χρέωση.
Στη συνέχεια θα επιστρέψετε στο Wooka για την επιβεβαίωση της πληρωμής. Το Wooka.gr δεν λαμβάνει ΠΟΤΕ τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, παρά μόνο την έγκριση ή την απόρριψη της συναλλαγής από την τράπεζα.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πληρωμή με κατάθεση σε έναν τραπεζικό λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός Λογαριασμού: 5755102537709
IBAN: GR20 0172 7550 0057 5510 2537 709
(Όνομα δικαιούχου: Κλινάκης Μάρκος Εμμανουήλ)

Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, επισημαίνεται ότι στην αιτιολογία της κατάθεσης, πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός της παραγγελίας σας, ο οποίος σας έχει αποσταλεί με email.

Στην περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης έχετε στη διάθεσή σας 24 ώρες για την καταβολή του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής σας. Σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία σας θα ακυρωθεί. Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης, θα πρέπει να μας ενημερώσετε γι’ αυτήν με e-mail στο sales@wooka.gr ή τηλεφωνικά στο 6946253672